Bursa’da 2 Yaşındaki Çocuk, Kıyafet Askısıyla Yaralandı

İnegöl’de 2 Yaşındaki Çocuğun Çenesine Kıyafet Askısı Saplandı

İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, 2 yaşındaki Meryem B.’nin çenesine oynarken kıyafet askısı saplandı. Huzur Mahallesi Ulusoy Sokak’taki bir evde gerçekleşen olayda, çocuğun ağzına soktuğu askının kancası çenesine saplandı.

Meryem B., ailesi tarafından hemen özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan operasyonla kıyafet askısı çocuğun çenesinden çıkarıldı. Şans eseri çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşanan bu kaza çocukların oynaması için kullanılan eşyaların nasıl saklanması gerektiği konusunda da önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.
Reklamdır
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Related Posts

Tıp çare olamadı: Kolu şişen ve vücudunu yaralar saran kadının hayatı kabusa döndü

Adana’da 4 çocuk annesi Şadiye Açin’in 8 yıl önce başlayan rahatsızlığı nedeniyle kolu şişerken, vücudunda oluşan iyileşmeyen yaralar da hayatını kabusa çevirdi.

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Aşırı aktif mesane kadınları tehdit ediyor! Ani idrar yapma isteği en tipik belirtisi

“Ani idrarım geldi, yetişemedim”, “Çok sık idrara çıkıyorum, böbreklerim iyi çalışıyor”, “Evden çıkmadan önce mutlaka tuvalete girerim” Günlük hayatımızda yaşadığımız veya çevremizden sıkça duyduğumuz bu yakınmalar, toplumda “aşırı aktif mesane” olarak bilinen mesane hiperaktivitesi hastalığının sinyali olabilir.

Gece uykusunun arkasındaki sır

Bilim insanları, gençlerde uyku kalitesinin beyin gelişimi üzerinde belirleyici bir rol oynadığını ortaya koydu. Yetersiz ve kalitesiz uykunun, gençlerin zihinsel ve duygusal gelişimini olumsuz etkileyebileceği vurguladı. İşte araştırmanın dikkat çeken sonuçları…

Deprem sonrası psikolojik dayanıklılık hayati önem taşıyor

Marmara Bölgesi’nde meydana gelen depremin ardından, Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Tansel, afetlere karşı psikolojik hazırlığın önemine dikkat çekti. Özellikle çocuklar ve kaygı düzeyi yüksek bireyler için doğru bilgilendirmenin ve destek yöntemlerinin kritik olduğunu vurguladı.

Fazla şeker bağışıklığı da çökertiyor

Günümüzde çok fazla hazır gıda dolayısıyla çok fazla şeker tüketiyoruz. Bu durumun
sağlığımız için büyük bir risk olduğunu belirten Prof. Dr. Osman Erk ‘’Kalpten bağırsaklara kadar vücuda tepeden tırnağa zarar veren bu durum bağışıklığı da zayıflatıp, vücudu hastalıklara açık hale getirir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir